Om FS Betong

På trygg grunn

FS Betong utfører alle typer betongarbeider relatert til bygg- og anleggssektoren, og kan ta oppdrag for utbyggere, entreprenører og offentlige kunder.

Vi har erfaring, kompetanse og ryggrad til å ta på oss store og komplekse oppdrag. FS Betong ble etablert i 2018, men har siden sommeren 2021 vært en del av Gjermundshaug Gruppen. Vi har solide eiere gjennom Gjermundshaug Anlegg og Anlegg Øst Entreprenør.

Når du velger FS Betong som din samarbeidspartner på betongoppdrag er du på trygg grunn!

Kvalitet og HMS

FS Betong og Gjermundshaug Gruppen jobber systematisk med HMSK i tråd med gjeldende lover og forskrifter.

Med våre ISO-sertifiserte styringssystemer sikrer vi en kontinuerlig forbedring av våre tjenester for å imøtekomme krav og forventninger fra ansatte, kunder og leverandører.

FS Betong skal være en lærende organisasjon i tett samhandling mellom egne ansatte, leverandører og våre kunder. Arbeidshverdagen skal preges av en inkluderende kultur.

En viktig del av sikkerhets-arbeidet er å skape en bedriftskultur som gjør at den enkelte tar ansvar for egen og andres sikkerhet, i Gjermundshaug Gruppen (GG) kaller vi dette kollegaomtanke.

Kvalitet innebærer å gjøre jobben riktig første gang.
Kvalitet første gang har stor betydning for økonomien i våre prosjekter og for våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre systemer, verktøy, kompetanse og holdninger. Vi har kontinuerlig fokus på å videreutvikle våre arbeidsprosesser.

Bærekraft

Vi i Gjermundshaug Gruppen har erfart at det er viktig å være modig i en tøff anleggsbransje.

Gjennom solskinnsdager og regnværsdager har vår omstillingsvilje, ureddhet og løsningsorientering gjort at vi er der vi er i dag. Og nettopp disse egenskapene tar vi med oss inn i bærekraftsarbeidet vårt.

Bærekraft er viktig for oss ettersom vi vil være med på dugnaden mot Norges og FNs klimamål i 2030 og 2050. Vi støtter en føre-var-tilnærming til miljøutfordringer, der vi skal tilstrebe gjenbruk og utnytting av ressurser i produksjonen. Vi skal anvende teknologien på en måte som bevarer den økologiske balansen, beskytte miljøet, utarbeide tiltak for å hindre miljøskader og rehabilitere skadet miljø.

Samtidig er vi en samfunnsbyggende aktør som ser at vårt virke kan gjøres enda mer bærekraftig i årene som kommer. Gjennom vår Strategiplan (2020-2025) skal vi i denne perioden bidra til en bærekraftig anleggsnæring ved å:

  • Ta samfunnsansvar i lokalmiljøer vi er til stede ved å støtte og benytte lokale ressurser og tjenester
  • Innlemme miljøhensyn i all virksomhet som GG har ansvaret for
  • Utvikle og benytte innovative løsninger som kan fremme bærekraft i et langsiktig perspektiv
  • Bruke bærekraft som en mulighet til å skape forretningsmessige konkurransefortrinn
  • Stille krav til våre leverandører og samarbeidspartnere mht. bærekraftig drift.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies